Koelwagen om uw producten vers te leveren!

Groothandelaar in voeding, drank en verpakkingen!

Samen met zijn neef richtte huidige zaakvoerder Mohammed Mert in oktober 2014 de huidige groothandel Milat op. Het bedrijf in Leopoldsburg is sinds februari 2016 alleen in handen van Mohammed en legt zich toe op horecamateriaal. De naam Milat is niet toevallig gekozen en betekent letterlijk ‘nieuw begin’.

De keuze om zich te vestigen in Leopoldsburg is strategisch. In de wijde omgeving in Limburg is er geen andere groothandelaar in horeca aanwezig. Hierdoor is Milat zich gaan specialiseren en kan u er terecht voor allerhande food, non-food, drank en andere verpakkingsproducten.

Levering

Vanuit Leopoldsburg kunnen alle producten tot uw horecazaak geleverd worden in heel Limburg, Antwerpen (tot Willebroek) en Vlaams-Brabant (tot Aarschot). Mohammed Mert beschikt over een professionele koelwagen met vooraan een diepvriesruimte en achteraan een koeling.

U beschikt over een horecazaak? En u heeft materiaal, voeding of drank nodig? Kom langs bij Milat in Leopoldsburg en geef uw bestelling voor horecamateriaal door.